Alku rondleiding
Nieuws

Jij Maaakt Het staat niet stil! Er stond namelijk een mooie rondleiding op de planning…  

De studenten zijn samen met opleidingscoördinator Robin Visser langs geweest bij partner: ALKU.  

ALKU heeft zich bij Jij Maaakt Het aangesloten als Partner. Dit houdt in dat zij dicht betrokken zijn bij het opleiden van de studenten. In dit geval gaven ze een rondleiding bij hun organisatie.  

De productie van ALKU bestaat uit op maat gemaakte kozijnen, deuren en veranda’s. Alles om het woongenot te vergroten. Écht maatwerk dus. Dat maakt het zo’n ongelooflijk interessante organisatie om vragen te stellen over het werk van de operators.  

Wat doet de organisatie? Hoe gaat het eraan toe? En wat zijn de werkzaamheden van hun operators?  

Bedankt ALKU voor het rondleiden van de Operators in spé!  

Misschien ook interessant voor jou

 • Rondleiding ALKU

  Jij Maaakt Het staat niet stil! Er stond namelijk een mooie rondleiding op de planning…   De studenten zijn samen met opleidingscoördinator Robin Visser langs geweest bij partner: ALKU.   ALKU heeft zich bij Jij Maaakt Het aangesloten als Partner. Dit houdt in dat zij dicht betrokken zijn bij het opleiden van de studenten. In […]

  Je leest hier meer…

 • Gastcollege Witcom

  We mochten bij Witcom een gastcollege geven. Hoe leuk! Jonge gasten die we meer konden leren over hun mogelijke toekomst. Daar krijgen wij nou energie van.

  Je leest hier meer…

 • Jij Maaakt Het gaat van start!

  Komend schooljaar start Jij Maaakt Het met de allereerste lichting operators in opleiding. Binnen twee jaar leiden we je op tot machine-operator met een mbo 2 of 3 diploma op zak. Gemotiveerd en nog niet uitgeleerd? Dan kan je er zelfs een derde jaar aan plakken. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden voor jou. […]

  Je leest hier meer…

Terug naar overzicht
whatsapp