Onze rol bij Jij Maaakt Het 

Dit betekenen wij voor jou

Wij zijn de opleidingscoördinatoren Bas en Robin. Wij begeleiden jou naar een baan als operator. Tijdens het opleidingstraject ondersteunen wij jou met vragen, stageplekken, rondleidingen en gastcolleges. Zodat jij een volwaardige operator wordt in twee jaar. Daarna? Helpen wij je aan een baan bij jou in de buurt. Dat is onze kracht.

Wij zijn geen leraren en leiden jou niet direct op. Wél regelen zij de connecties met bedrijven waar jij het vak kan leren. Bij ons kan jij je wensen aangeven. Bijvoorbeeld in welke branche je wil werken, maar ook niet wil werken.

Maaak kennis met Bas

Bas van der Boom is een van de twee opleidingscoördinatoren van Jij Maaakt Het. Bas is de man die tussen jou en verschillende organisaties in staat. Hij werkt samen met de partners die op hun beurt rondleidingen, gastcolleges en stageplekken aanbieden voor jou.  

Voordeel van Bas als opleidingscoördinator? Hij is geen ‘leraar’, maar zal je altijd helpen aan de leukste stages en baan. Dankzij zijn netwerk ben jij de komende twee jaar in goede handen! Vragen? Stuur een WhatsApp of mail, of geeft Bas een belletje op 06-48527238.

Bas van der Boom

Senior Coördinator Opleiden & Mobiliteit

Maak kennis met Robin

Robin Visser is de tweede opleidingscoördinator van Jij Maaakt Het. Samen met Bas begeleid hij jullie door de twee schooljaren heen. Tijdens het opleidingstraject kan je alles met Robin delen. Wat je leuk, interessant of misschien heel vervelend vind.  

De kracht van Robin (en Bas) ligt bij het vinden van een baan die bij jou past. Om dat te kunnen doen willen ze graag weten wat je graag doet. Robin staat altijd voor je klaar. Vragen? Dan kan je hem altijd bereiken via een telefoontje op 06-83940829, maar ook via WhatsApp en de mail.  

Robin Visser

Coördinator Opleiden & Mobiliteit

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op. Dan kijken we samen wat Jij Maaakt Het voor jou kan betekenen.

  Stel hier je vraag

   Stel je vraag aan Bas

    Stel je vraag aan Robin

    whatsapp