Dit doet een operator

Als operator maak je producten die we dagelijks gebruiken.

Stel je voor. Je loopt door een grote loods waar ze met grote machines de mooiste auto-onderdelen maken. Dit proces is ontzettend belangrijk om uiteindelijk die Audi, Mercedes en Fiats te maken. Als operator ben jij verantwoordelijk voor het proces van een (of meer) onderdelen. Je checkt de machines en de producten of alles goed verloopt. Op die manier ben jij als operator een belangrijk onderdeel voor de productie van die vette auto’s. Maar operators zijn voor veel producten nodig. Voor je blikje frisdrank, je telefoon en eigenlijk alle producten die we gebruiken.

Meer weten? Stel je vraag aan Bas of Robin.

Ontmoet Bas & Robin

Wat doet Jij Maaakt Het?

Meer dan alleen een opleiding

Jij Maaakt Het werkt samen met ROC Tilburg zodat jij in twee jaar je MBO-diploma binnen kan slepen. Toch pakken wij het anders aan. Vanuit Jij Maaakt Het zorgen wij dat je kennis opdoet en dat doe je niet alleen op school, maar juist in de praktijk. Dat is wat wij bieden. Mogelijkheden om in de praktijk zo veel mogelijk te leren bij toffe organisaties. Wij noemen hen partners.

Wij zijn meer dan een opleiding, omdat we een schakel zijn tussen theoretisch en praktijk gericht leren. Samen kijken we naar wat jij leuk vindt en doen er alles aan daar stages, rondleidingen en meeloopdagen te regelen. Zo helpen wij jou groeien als professional tot je een baan vindt die bij jou past. Erewoord!

Meld je aan

Dit is jouw toekomst!

Het opleidingstraject duurt 2 jaar. Na deze twee jaar is de keuze aan jou wat je wilt doen. Wij helpen jou op weg naar een toekomst.

Dit kan jij van ons verwachten:

  • Baangarantie bij een van onze partners óf een andere organisatie uit ons netwerk
  • Meer opleidingsmogelijkheden om je ambities te vervullen
  • Je MBO 2 of 3 diploma

Het opleidingstraject

Dit kan je verwachten

Het opleidingstraject bestaat uit twee jaar. Vanaf daar kijken wij verder naar jouw wensen.
Dit is
wat jij kan verwachten tijdens de opleiding.

Jaar 1

In dit jaar leer je alles rondom het beroep Operator. Je gaat kijken bij meerdere bedrijven en wordt klaar gestoomd voor je eerste stage. Tijdens je stage kan jij je kennis gaan toepassen. Vanuit Jij Maaakt Het koppelen we je aan een buddy. Iemand met wie je alles kan bespreken. Ook wat je niet zo leuk vindt natuurlijk. Zo werken we samen aan een fantastisch, gezellig, indrukwekkend en leerzaam eerste jaar.

Jaar 2

In het tweede jaar sta jij meer aan het roer. Dit jaar staat in het teken van leren én werken. #cashen. Als aanstaande operator ga je één dag in de week naar school en werk je de overige vier dagen. Dit is het moment waarop jij zoals een echte professional #geld gaat verdienen. Je gaat als operator meedraaien in de ploegendienst van een tof bedrijf. Niet te vergeten haal je dit jaar ook je mbo 2 of 3 diploma!

En daarna?

Je hebt nu je mbo 2 of 3 diploma in the pocket. Een baan? Die ligt voor het oprapen, want de bedrijven willen jou. Wij helpen jou bij het vinden van de baan die bij jou past, dichtbij huis. Bas en Robin kennen namelijk de leukste werkgevers. Dat is het voordeel van Jij Maaakt Het.

Je kan ook verder leren. Dan begeleiden wij jou naar een passende toekomst.

Meld je nu aan

Activiteiten Jij Maaakt Het

Samen erop uit!

Jij Maaakt Het organiseert tijdens het schooljaar verschillende buitenschoolse activiteiten. Denk aan een ‘kick-off’ van het nieuwe schooljaar, werkweken en rondleidingen bij verschillende partner organisaties.  

Zien wat wij allemaal organiseren of hebben georganiseerd? Bekijk hier onze activiteitenkalender  

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over Jij Maaakt Het stel ze aan Bas of Robin of bekijk hier veel gestelde vragen.

Om je te kunnen inschrijven bij Jij Maaakt Het heb je een vmbo-diploma nodig. Op basis van jouw behaalde diploma word je ingeschreven bij MBO-niveau 2 of 3. Aan de opleiding zitten geen leeftijdseisen.

Aanmelden kan vóór de start van het nieuwe schooljaar. Deze start in de laatste week van augustus met een introductieweek. In de eerste week van september starten de lessen.

In het eerste jaar loop je het maximum aantal stage-uren: 160 uur. Namelijk 2x 80 uur.

Staat jouw vraag er niet tussen? Bekijk onze veelgestelde vragen-pagina. Klik op de knop hieronder of neem contact met ons op.
Veel gestelde vragen

whatsapp