Voordeel van onze partners

Jij Maaakt Het is meerdere partnerschappen aangegaan. Wat houdt dat precies in en wat betekend dit voor jou?

Onze partners zijn organisaties die rondleidingen organiseren, gastcolleges geven, maar ook stageplekken beschikbaar stellen. Zij zorgen ervoor dat jij als toekomstige operator alle kneepjes van het vak al leert in de praktijk en niet in een klaslokaal.

Het woord ‘partner’ zegt het al. Wij werken samen. Dankzij deze samenwerking kunnen jullie het beroep ‘operator’ echt uitoefenen. Dat is het voordeel van onze partners voor jou. Waarom doen ze dit? Operators zijn niet meer weg te denken uit vele organisaties en daarom erg belangrijk. Nu krijgen ze een kans om deel uit te maken in het opleiden van de nieuwe generatie operators als jij.

Onze gecertificeerde partners

Dit zijn onze partners! Zit hier mogelijk jouw toekomstige werkgever tussen.

Gecertificeerd en betrouwbaar

Gecertificeerd? Dat houdt in dat onze partners een certificaat hebben ontvangen van Jij Maaakt Het. Dit betekend dat wij op deze organisaties kunnen vertrouwen dat zij stages, rondleidingen en andere activiteiten organiseren die jou het vak leren. Het is de ‘zegel’ op het partnerschap.

Tijdens het opleidingstraject zul je op verschillende manieren in contact komen met onze partners. Een ding weten wij zeker. Jij kan ontzettend veel leren bij deze organisaties.

Partner worden   Opleidingstraject

whatsapp